Снимка БГНЕСТрима младежи бяха наръгани с нож на излизане от

...
Снимка БГНЕСТрима младежи бяха наръгани с нож на излизане от
Коментари Харесай

Трима младежи бяха намушкани пред дискотека в Благоевград

Снимка БГНЕС
Трима младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека в Благоевград, предава БГНЕС. Инцидентът станал рано тази заран, към 05.30 часа, на ул. „ Александър Стамболийски ”.

Две от момчетата са с рани в корема, третият има рана в бедрото. Към 8.10 часа, двамата с прободни рани в коремната област са в хирургията на МБАЛ " Благоевград ". За единия от тях се допуска, че има обиден вътрешен орган. Намушканият в бедрото пък минава повторно скенер. Оперираме двама от по-тежко потърпевшите с коремни контузии. Те са в устойчиво положение, споделя началникът на Спешно-приемно поделение доктор Александър Вакашински.
Другите участници в случая отхвърлят коментар. Няма заплаха за живота за никой от потърпевшите.

Тримата младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека рано тази заран. По последни данни момчетата са на възраст 20, 21 и 25 години и са от петричкото село Скрът, от Луковит и от Велинград. Те са били част от другарска компания, състояща се от 8 девойки и момчета, която е вървяла към стоянката на такситата наоколо до Младежкия дом в Благоевград. Младежите са били нападнати от трима незнайни нападатели, като единствено един от тях е нанасял ударите с нож. По неофициална информация таксиметров водач е познавал нападателя и е дал името и адреса му на служителите на реда, прибавя БГНЕС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР