Снимка БГНЕССлужител на Белия дом съобщи, че вицепрезидентът на САЩ

...
Снимка БГНЕССлужител на Белия дом съобщи, че вицепрезидентът на САЩ
Коментари Харесай

Белият дом: Майк Пенс ще се бори срещу севернокорейската пропаганда на Олимпийските игри

Снимка БГНЕС
Служител на Белия дом заяви, че вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс цели да употребява наличието си на Зимните олимпийски игри в Пьончан, с цел да блокира това, което счита за опити от страна на водача на Северна Корея Ким Чен-ун да ги употребява, с цел да популяризира пропагандата си, предава Ройтерс, представена от Фокус.
„ Сериозни са терзанията, че Ким Чен-ун ще употребява Олимпийските игри. Севернокорейците са майстори на операциите “, съобщи чиновник на Белия дом. Той добави, че по време на визитата си в Южна Корея Майк Пенс ще организира изявленията пред медиите.
Правителството на Южна Корея по-рано отхвърли рецензиите, че игрите са били „ отвлечени “ от Северна Корея, акцентирайки, че събитието ще служи за понижаване на напрежението поради нуклеарната и ракетната стратегии на Пхенян. По-рано по време на договаряния сред двете корейски страни се реши Северна Корея да изпрати своя делегация на Олимпийските игри в Пьончан.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп приветства това, само че съгласно специалистите Пхенян по този начин се пробва да вкара чеп сред Вашингтон и Сеул, прибавя Фокус.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР