Снимка БГНЕСМинистерството на вътрешните работи на Украйна съобщи за експлозия

...
Снимка БГНЕСМинистерството на вътрешните работи на Украйна съобщи за експлозия
Коментари Харесай

Украински депутат пострада при взрив на автомобил в Киев, а охранителят му загина

Снимка БГНЕС
Министерството на вътрешните работи на Украйна заяви за детонация на автомобил в Киев, вследствие на което са потърпевши двама души, предава БГНЕС. Впоследствие се оказа, че ранените са били петима. Говорителката на депутата от Радикалната партия Игор Мосийчук Анна Сеник съобщи в ефира на тв канала „ 112 Украйна “, че при гърмежа на автомобила е потърпевш парламентаристът и неговият телохранител. Двамата са били приети в болница.

Малко по-късно бе обявено, че охранителят е умрял от раните си, а депутатът е опериран незабавно. Говорителката Анна Сеник посочи, че автомобилът е избухнал сега, когато депутатът е излизал от студиото на тв канала „ Еспресо “.

След интервенцията Игор Мосийчук е в положително положение. Той е изведен от операционната и преведен в реанимация. Инцидентът в Киев публично бе дипломиран като терористичен атентат Води се следствие. „ Това е първото нападение на държавен чиновник на такова равнище в Украйна “, сподели потърпевшият народен представител в изказване във „ Facebook “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР