Снимка БГНЕСМинистърът на финансите на Русия Антон Силуанов заяви, че

...
Снимка БГНЕСМинистърът на финансите на Русия Антон Силуанов заяви, че
Коментари Харесай

„Правда“: Публикуваха три сценария за „санкционен суперудар“ по Русия

Снимка БГНЕС
Министърът на финансите на Русия Антон Силуанов съобщи, че американците ще понесат загуби, при положение, че вкарат наказания против държавния дълг на Русия, написа съветското издание „ Правда “, представено от Агенция Фокус.
Както написа списание „ Експерт “, анализаторите чакат, че най-вероятно ще бъде определен сдържан вид за нови наказания по отношение на Москва.
Според думите на Силуанов, задграничните вложители ще са първите, които ще пострадат от въвеждането на наказания във връзка с съветския дълг. При възбрана за покупка на съветски държавни облигации, задграничните купувачи на съветски държавен дълг, вложили в него $25 милиарда за последните две години, ще изгубят своите приходи.

По мнението на анализаторите на „ Алор Брокер “ има смисъл да се преглеждат „ положителен “, „ сдържан “ и „ отрицателен “ разновидности за развиването на събитията. В първия случай, глобите ще бъдат разширени извънредно за сметка на включени в описите нови физически и юридически лица. В рамките на този вид, рестриктивните мерки за покупко-продажби с съветски държавни облигации няма да последват в границите на февруарския блок.
В случай на реализация на умерения сюжет, според който рестриктивните мерки за интервенции с съветски държавен дълг за нерезиденти ще бъдат въведени по този начин или другояче, само че ще се касаят единствено за нови партиди, което няма да се отрази на стопанската система, като цяло.
Първият вид е обсъждан от специалистите като базов, само че те не изключват и втория, защото става дума за ограничавания за интервенции с дългови отговорности на Русия.

Независимо от това, в ръцете на нерезидентите, към края на 2017 година, се е намирал съветски дълг на стойност повече от $37,5 милиарда и при положение, че бъде осъществен най-лошият от трите сюжета, по-голямата част от тях ще се окажат на пазара в доста къси периоди, което автоматизирано ще докара до финансови загуби за държателите, които ще бъдат принудени ги продават на по-ниски цени от действителните.
В замисъла си, по-нататъшната санкционната ескалация ще докара единствено до загуби за Съединени американски щати и растеж за Русия и точно по тази причина има смисъл да се чакат умерени решения, обобщават анализаторите.

„ Правда “ по-рано писа за това, че се е появила изясненост, какъв може да е отговорът на Русия на американските наказания. Изданието припомня, че става дума за законопроект, който се приготвя в Държавната дума (парламента). До през днешния ден, депутатите и служителите отхвърлят да разкрият какви ще са ограниченията, наблягайки единствено, че те ще са „ мъчителни “ за Вашингтон. Съдейки по това, което е известно, във Вашингтон няма да могат да си придадат тип, че съветските наказания не въздействат на нищо.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР