Снимка: БГНЕСЛидерът на БСП Корнелия Нинова застана зад скандалното изявление

...
Снимка: БГНЕСЛидерът на БСП Корнелия Нинова застана зад скандалното изявление
Коментари Харесай

Нинова подкрепи Жаблянов за изказването за Народния съд

Снимка: БГНЕС

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова застана зад скандалното изказване на Валери Жаблянов, което той направи за Народния съд, съобщи БГНЕС. „ Заставаме зад Валери Жаблянов, не считаме, че той би трябвало да си даде оставката като заместник-председател на Народно събрание, само че в случай че това стане – няма да предлагаме различен претендент за неговото място в Народното събрание “, сподели тя.
Миналата седмица ГЕРБ изиска оставката на Жаблянов от поста заместник-председател на Народното събрание. Причината е, че той е създателят на скандалната фраза, поместена в публична позиция на Българска социалистическа партия, съгласно която „ Народният съд “ е „ належащо и неизбежно правораздаване “.
На 15 февруари на изключително съвещание на ИБ на Българска социалистическа партия с управлението на парламентарната група бе решено, че Българска социалистическа партия не приема настояването за оставка на Валери Жаблянов като заместник-председател на Народно събрание. Въпреки че гледната точка на Жаблянов беше отстранена от формалната позиция на Българска социалистическа партия, тя провокира вълна от отвращение. Съюзът на репресираните от комунистическия режим изиска обществено опрощение от заместник-председателя на Народно събрание, напомня БГНЕС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР