Снимка БГНЕСАмериканският президент Доналд Тръмп представи амбициозно предложение за обновяване

...
Снимка БГНЕСАмериканският президент Доналд Тръмп представи амбициозно предложение за обновяване
Коментари Харесай

Бюджетът на Тръмп: инфраструктурен план, голямо орязване на социалните разходи и увеличаване на дефицитите

Снимка БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп показа амбициозно предложение за възобновяване на американската инфраструктура като част от бюджета, в който упорства за съществено увеличение на дълга и понижаване с трилиони на обществените и други разноски, предава Франс прес, представена от Фокус.
Плановете за финансовата 2019 година изоставят дългогодишната цел на републиканците за уравновесен бюджет с очакван пик на дълга през 2020 и увеличението му в обозримото бъдеще. Инициативата за реновиране на американските пътища, мостове и летища планува 200 милиарда $ разноски, като Белият дом възнамерява още 1.3 трилиона $ вложения в държавни и частни вложители.
" Изхарчихме 7 трилиона $ в Близкия изток, 7 трилиона $. Каква неточност ", сподели Тръмп. " И ние се опитваме да построим пътища и мостове и да изправим мостове, които падат, а мъчно намираме пари и това е полуда “.
Планираните съкращения ще сложат завършек на знаковата стратегия за здравно обезпечаване на някогашния президент Барак Обама и ще орежат 200 милиарда за хранителни помощи.
Сенатор Чък Счумър, водач на демократите в Горната камара сподели, че Белият дом желае междинната класа, децата и служащите да поемат бремето от понижените налози за корпорациите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР