снимка БГНЕС Президентът Румен Радев призова изпълнителната власт да купи

...
снимка БГНЕС Президентът Румен Радев призова изпълнителната власт да купи
Коментари Харесай

Президентът поиска да се купят кораби за Военноморските сили


фотография БГНЕС

Президентът Румен Радев прикани изпълнителната власт да купи допустимо най-бързо нови кораби за Военноморските сили. Призивът бе насочен по време на честването на 100-годишнината на Българската военноморска авиация. До този миг Радев призоваваше главно за пазаруването на нови изтребители.

" Очакваме да няма следващото закъснение в реализацията на плановете за рационализация на въоръжените сили, тъй като с многофункционалните модулни патрулни кораби ще се даде извънредно мощно повишаване на качествата на Военноморски сили. Тогава към този момент ще имаме тази по този начин нужна симбиоза сред корабите и вертолетите. Много малко страни в света могат да се похвалят със 100 години авиация, а напълно малко страни - със 100 години военноморска авиация “, сподели президентът, представен от Българска национална телевизия.

Румен Радев изрази вяра, че всички проблеми, които съпътстват тежкото ежедневие на работещите във военноморската ни авиация, ще бъдат решени и то на равнище, което подхожда на дилемите, риска и на отговорността, която те носят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР