Снимка БГНЕС архивСпоред последното изследване на общественото мнение на социологическата

...
Снимка БГНЕС архивСпоред последното изследване на общественото мнение на социологическата
Коментари Харесай

Руснаците не виждат алтернатива на Путин, 50% искат той да е президент и след 2024 г.

Снимка БГНЕС списък
Според последното проучване на публичното мнение на социологическата организация „ Левада-център “, 51% от запитаните желаят Владимир Путин да продължи да е президент и след 2024 година, а процентът на тези, които не желаят това да се случва е 27%. През август 2017 година 67% от запитаните са декларирали, че желаят да видят Путин президент и след приключването на периода на неговите компетенции през 2018 година. През октомври 2012 година, половин година след президентските избори през същата година, единствено 34% са били „ за “ нов мандат на президента, написа електронното издание на съветския вестник „ Ведомости “, представено от Фокус.
Броят на тези, които желаят широкомащабни промени в страната, съгласно анкетата, е повишено от 42 до 57% за една година. Сред нужните промени, според данните от проучването, са тези, които се отнасят до повишението на равнището на живота на руснаците. При това, 30% от запитаните са на мнение, че промени в състава на държавното управление няма да доведат до решение на съществуващите проблеми, а противоположното считат единствено 24%.
„ Свършва резултатът от кримската готовност, макар че това повлия на президентската акция и новото повишение на поддръжката “, съобщи шефът на „ Левада-център “ Лев Гудков. Но борбата със Запада и глобите разрешават да се поддържа безалтернативния курс на президента, продължава социологът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР