Снимка БГНЕС архивПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди производителя на

...
Снимка БГНЕС архивПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди производителя на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: „Харли-Дейвидсън“ ще понесат голям удар

Снимка БГНЕС списък
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести производителя на мотоциклети „ Харли-Дейвидсън “, че познава неговите клиенти и че те няма да погледнат с положително око на решението на американската компания да реалокира част от производството си в чужбина, предава Politico, представено от Фокус.
„ Всички, който в миналото са купували „ Харли-Дейвидсън “, гласоподаваха за мен и те не са удовлетворени от решението на компанията. Смятам, че тя ще понесе огромен удар “, съобщи Тръмп.
Базираната в щата Уисконсин компания заяви, че ще реалокира част от производството си в чужбина, с цел да избегне митата върху мотоциклетите, наложени от Европейски Съюз. Решението на Тръмп да наложи мита върху вноса на стомана и алуминия провокираха ответни дейности от Европейски Съюз. „ Харли-Дейвидсън “ посочи, че мотоциклетите, предопределени за американския пазар, ще продължат да се създават в Съединени американски щати.
„ Мисля, че „ Харли “ е американски мотор и по тази причина компанията не би трябвало да се прави на хитра “, съобщи Тръмп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР