Снимка БГНЕС архивПрезидентът на Русия Владимир Путин изпрати поздравителна телеграма

...
Снимка БГНЕС архивПрезидентът на Русия Владимир Путин изпрати поздравителна телеграма
Коментари Харесай

Путин поздрави Николас Мадуро с преизбирането му

Снимка БГНЕС списък
Президентът на Русия Владимир Путин изпрати приветствена депеша на Николас Мадуро по случай преизбирането му на поста държавен глава на Боливарианска Република Венецуела, предава РИА Новости, представена от Фокус.
„ В поздравленията си, Владимир Путин изрази убеденост, че активността на Николас Мадуро отпред на страната и в бъдеще ще способства за развиването на връзките на стратегическо партньорство, съществуващи сред двете страни “, се споделя в известието.
Освен това, съветският президент „ удостовери готовността за продължение на взаимната работа сред Русия и Венецуела по двустранния и интернационалния дневен ред “.
„ Президентът на Русия пожела на Николас Мадуро положително здраве и триумфи в решаването на стоящите пред страната социално-икономически задания, както и в провеждането на националния разговор в ползите на целия венецуелски народ “, се отбелязва още в посланието.
Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Помпео разгласи в понеделник, че изборите във Венецуела са „ фалшифицирани “, до момента в който Вашингтон разгласи, че вкарва нови наказания против режима на Николас Мадуро, който завоюва втори мандат отпред на страната, предава в това време Франс прес, представена от Фокус.
„ Изборите във Венецуела бяха фалшифицирани – нито бяха свободни, нито почтени. Нелегитимният резултат от този изфабрикуван развой е нов удар против гордата демократическа традиция на Венецуела “, съобщи Пенс посредством известие.
„ Съединени американски щати няма да стоят и да гледат, до момента в който Венецуела се срутва и тъгите на нейния самоуверен народ не престават “, се прибавя в изказването.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР