Снимка БГНЕС архивОт 5 юни започват ремонтите по топлопреносната мрежа

...
Снимка БГНЕС архивОт 5 юни започват ремонтите по топлопреносната мрежа
Коментари Харесай

От 5 юни започват ремонтите по топлопреносната мрежа на столицата

Снимка БГНЕС списък
От 5 юни стартират ремонтите по топлопреносната мрежа на столицата, оповестиха от " Топлофикация " - София, представена от БНР. Очаква се те да приключат до края на септември. От 20-и до 29-и август ще бъде спряна напълно работата на Топлоелектрическа централа " София ".

Директорът на Дирекция „ Инвестиционна и ремонтна активност в „ Топлофикация “ – София инж. Николай Колев разгласи пред Националното радио какъв брой се чака да продължат ремонтите: „ Колкото и да се стремим да бъдат къси периодите за ремонтната стратегия, тези уреди си желаят време, което за жалост щем не щем би трябвало да осигуряваме за ремонт. По принцип колкото повече остарява оборудването, толкоз повече е нуждата от по-продължителен ремонт “.

Планирана е замяна на 20 км. Топлопроводи. За задачата са обезпечени близо 9 млн. лева, сподели още инж. Колев. Очакванията са най-дългият ремонт да бъде в „ Младост 3 “.

Ръководителят на Дирекция „ Експлоатация “ инж. Боян Паунов разгласи предлагането за покачване на цената на парното за новия регулаторен интервал от 1 юли до 30 юни 2019 година:

„ Под 4% е предлагането за нарастване на цената на топлинната сила. Сегашното нарастване на цената на газа, което не е ясно дефинитивно какъв ще бъде размерът, то ще даде отражение към този момент на авансово заложен модел в КЕВР и само регулаторът може да каже каква ще бъде цената “.

Тук може да се види къде и по кое време няма да има топла вода

https://toplo.bg/news/2018/05/20/planoviremonti2018
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР