снимка: архивНово недоволство назрява сред варненските шофьори, този път от

...
снимка: архивНово недоволство назрява сред варненските шофьори, този път от
Коментари Харесай

Варненци питат: Защо булевардът в Аспарухово не е отворен, да не чакаме Бойко да реже лента?

снимка: списък

Ново неодобрение назрява измежду варненските водачи, този път от регион " Аспарухово ". Причината този път обаче не е поради някакъв проблем с ремонт на път или ново трасе. Те просто желаят да употребяват приключения бул. „ Народни будители ", само че не могат.

" Някой има ли визия, за какво двете платна на булеварда в Аспарухово към момента са затворени за придвижване? Маркировката е положена преди седмица ", това пита варненец в групата " Виждам те КАТ - Варна ". Повечето отговори са къси и шеговити: " Чакаме попа ", " Да се хаби ", " За да ни е гадно " и така нататък

Другата версия, която всеобщо се споделя, е че се чака министър председателят Бойко Борисов да пристигна да пререже лентата на обекта:

  " Ще чакаме локалните избори есента с цел да прережат лентата "

" Боко е извадил парите за булеварда от персоналния си джоб и персонално е работил на булеварда. Нормално е да го чакаме да отреже лентичката "

Както съвсем постоянно в последно време, община Варна не е оповестила публично краен период за довеждане докрай на обекта. В " Аспарухово " обаче се носи слух, че булевардът ще бъде отворен в четвъртък. Дали той е правилен, към този момент не се знае. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: