> Снимка:АрхивНа 8 април около 16,50 ч. бургазлийката, шофирала лек

...
> Снимка:АрхивНа 8 април около 16,50 ч. бургазлийката, шофирала лек
Коментари Харесай

Хванаха дрогирана шофьорка два пъти за един ден

 > Снимка:Архив

На 8 април към 16,50 ч. бургазлийката, карала лек автомобил " Ауди А 4 ", е спряна пред хотел в Слънчев бряг,. Автомобилът е бил засечен от полицейски патрул по пътя от Свети Влас към Несебър, Униформените забелязали, че дамата зад кормилото е със забавени реакции и мощно обезпокоена. Те я последвали и спрели за инспекция.

Наркотест дал позитивен резултат за приложимост на канабис и метамфетамин. Жената отказала да даде кръв за химичен разбор. Табелите на управлявания от нея автомобил са били свалени, а след полицейско задържане бургазлийката е освободена.

Няколко часа по-късно - към 22 ч, в региона на кръговото кръстовище на вход-изход за кв. " Сарафово ", чиновници от Пето РПУ в Бургас спрели автомобила на 26-годишната бургазлийка, движещ се без регистрационни табели. Водачката още веднъж е тествана за приложимост на опиати, който също бил позитивен. Бургазлийката се съгласила и дала кръв за химичен разбор. Задържана е за 24 часа, а против нея са формирани две бързи производства.

Още четирима водачи са арестувани след приложимост на опиати, те са на възраст от 20 година до 32 година, сподели началникът на Охранителна полиция и КАТ комисар Неделчо Рачев.

В три случая водачи на коли отказали да бъдат тествани за приложимост на опиати, като са глобени с санкция в размер на 2000 лева и лишаване на шофьорските книжки за 2 година

По време на едноседмичната полицейска инспекция са открити 1037 нарушавания на скоростта. В 9 случая превишената скорост е над 50 км/ч - водачите ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление и парична санкция, последваща законовите инструкции за надвишената скорост. Неправоспособните водачи са двама.

С санкция в размер на 30 лева са глобени 12 велосипедисти, 12 пешеходци и 11 водачи, минали на червен светофар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР