Снимка: архив Булфото23- годишният жител на град Шънян по време

...
Снимка: архив Булфото23- годишният жител на град Шънян по време
Коментари Харесай

Пиян китаец глътна запалка и едва не се взриви

Снимка: списък " Булфото "

23- годишният гражданин на град Шънян по време на запой решил да покаже подвиг пред приятелите си и глътнал запалката. След случая той не почувствал неразположение незабавно, само че след няколко часа усетил режеща болежка, написа Българска телеграфна агенция. 

``
реклама

Китаецът Ли отишъл в локалната болница и съобщил какво му се е случило. Хирурзите видели, че стомашната киселина била разяла 8-сантиметровата запалка и възпламеняващата течност от устройството можела да изтече във всеки миг.

Според докторите запалката прокиснал в стомаха на господин Ли към 30 часа, което можело да докара до гърмеж. Специалистите достигнали до запалката по неотложност посредством ендоскоп единствено за три минути, считайки този способ за най-безопасен. Чуждото тяло било отстранено неотложно.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР