снимка Анна Заркова, фейсбукНяма други граждани на Европейския съюз, които

...
снимка Анна Заркова, фейсбукНяма други граждани на Европейския съюз, които
Коментари Харесай

Заркова: Колкото по-често се лъжем един друг, толкова по-рядко разбираме, че най-излъгани сме ние самите

снимка Анна Заркова, фейсбук

" Няма други жители на Европейския съюз, които повече от българите да имат вяра на подправените вести. Това демонстрира най-новият Индекс по медийна просветеност, с който се мери и съпоставя равнището на образованието, свободата на словото и доверието сред хората в 35 страни. Най-неподатливи на дезинформация са финландците, съобщи.

Дали това е тъкмо изчислено? Не знам. Но съм по-склонна да му допускам, в сравнение с да го отрека. Вярно, че не съм виждала онлайн финландец, само че пък откогато съм се родила, пребивавам в България и съм наясно с няколко неща ", пише журналистката Анна Заркова във Facebook.

Тук, колкото и да е тъп и неграмотен един човек, все се намира някой по-тъп и по-невеж, който да се осведомява от него. Тук, колкото е по-лъжлив един политик, толкоз повече аудитория събира. Тук, колкото е по-голям триумфът, толкоз по-малко другари и по-мощни врагове има до себе си.

Тук беззаконието се утвърждава като метод на живот и издръжка таман посредством законите, които се умножават. И колкото по-нагло жителят мами страната, толкоз по-твърдо се убеждава, че от нея по-голям лъжец няма. И колкото по-често се лъжем един различен, толкоз по-рядко разбираме, че най-излъгани сме ние самите. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР