Снимка: АМФЛ-ВарнаИзключително интересни срещи се проведоха в турнирите на АМФЛ-Варна

...
Снимка: АМФЛ-ВарнаИзключително интересни срещи се проведоха в турнирите на АМФЛ-Варна
Коментари Харесай

The Unity спечели Уикенд лигата. Благо Георгиев дебютира в турнир на АМФЛ-Варна

Снимка: АМФЛ-Варна

Изключително забавни срещи се организираха в шампионатите на АМФЛ-Варна през миналата седмица. Ето и обзорът на обособените съревнования:

``
реклама
Уикенд лига
The Unity завоюва Уикенд лигата на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Играчите на Ивайло Цанев победиха като №1 с цели 12 точки задатък пред втория Братчедите. Награждаването се състоя довечера на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ". Със сребърните медали се окичиха Братчедите, а трети приключиха играчите на Fraport@Varna Airport.
Бяха раздадени и няколко самостоятелни награди. Георги Гичев от ВВМУ стана най-хубав състезател, вратар №1 е Антон Петков от Селесао, а голмайстор на конкуренцията с 22 попадения е Стоянов от Селесао.
Снощи се изиграха последните две отсрочени срещи от конкуренцията. В едната Вино и Мезе би Fraport@Varna Airport със 7:2. Пет гола заби Георгиев, а по един прибавиха Енчев и Балулов. Ташев и Добеца се разписаха за противника.
Братчедите би ВВМУ с 6:5 в мач, минал през няколко обрата. Головете за триумфа бяха осъществени от Маринов (2), Диянов (2), Жицата и Люцканов. За " моряците " хеттрик заби Гичев, а по един път се разписаха Туриста и Стефанов.

Grand Cup

Дългогодишният футболен национал на България Благой Георгиев дебютира в шампионата Grand Cup, проведен от Аматьорската минифутболна лига-Варна. BG7, какъвто бе надписът на екипа му, укрепи състава на Флотски боеприпас, само че не съумя да му помогне против МФК Макао, който надви с 4:1 в конфликта нощес. Два гола за триумфа вкара Пете, а по един - Станчев и Ангелов. За отбора на Георгиев прецизен бе Вълев.
Лидерът Интернационал реализира нов триумф - с 2:1 над Валекс. КАСАБОВ осъществя и двете попадения за успеха, а Кръстев бе прецизен за противника.
Лудогорец Доброплодно и Сборката приключиха наедно - 1:1. Vonavi откри за " орлите ", а Петров осъществя за съперника им.
МФК Пекарни Чочо пък надигра с 3:0 MFC TNT.

Premier лига
Порто-Ди Ес още веднъж води с 3 точки на върха в Premier лигата, откакто нощес победи с 4:3 коравия отбор на Лудата тайфа. Играчите на Атанас Стоянов стигнаха до триумфа откакто в един миг изоставаха с 2:3. Головете за 17-ата победа вкараха Пенев, Роналдо (2) и Джамбазов. За АМФК Лудата тайфа точни бяха Мишо, Стоянов и Петров.
Атлетик Провадия би с 4:2 Fullmax. Николов вкара два гола, а Венков и Кателиев - по един. За противника се разписаха Дяков и Иванов.
МФК Балерини записа доста скъпа победа с 5:4 над Зеленина в Premier лигата на АМФЛ-Варна. Двубоят мина през няколко обрата, като в последна сметка възпитаниците на Стоян Жеков стигнаха до триумфа. Два гола заби Гайдарджиев, а по един - Монката, Добата и Савов. За " зелените " се разписаха Н. Димитров (2), Д. Димитров и Ганьо.
The Unity навакса закъснение от четири гола против МФК Тича и единствено в границите на последните пет минути на дуела им стигна от 2:6 до крайното 6:6. Последните три попадения в дуела осъществя Атанасов, а преди този момент се разписаха Бен, Гошката и Iniesta. За противника по два пъти точни бяха Станчев и Стайков, един път се разписа Старшината, а Бен порази личната си мрежа.

Лига 1
Лидерът в Лига 1 Лудогорец Доброплодно записа петото си проваляне в шампионата, отстъпвайки с 3:5 против Zarafa Team. Иванов осъществя хеттрик за триумфа, а по един път точни бяха Алексиев и Добрев. Петров, Даскалов и Радев осъществиха за " орлите ".
Интернационал победи с 11:2 Castalia. Цели шест гола осъществя КАСАБОВ, по два прибавиха Хълми и КРИСИ, а Атанасов се регистрира с един. Петров се разписа два пъти за изгубилия отбор.
ZARAFA Team надигра с 3:2 Спейс Тийм в отсрочен мач. Две попадения осъществя Иванов, а едно - Методиев. За " космонавтите " точни бяха Жеков и яни.

Лига 2
В Лига 2 Devils би ДРЪЗКИ с 8:3. Хеттрик осъществя Йорданов, по два пъти точни бяха Чолаков и Ванко, а един път - Златев. За противника и трите попадения бяха дело на Момчев.
МФК Монтана би с 8:5 МФК Импакт, като първоначално изоставаше с 0:2. Yonchev 9 заби шест попадения за триумфа, а по едно прибавиха Галенцето и Михайлов. За изгубилия отбор по два пъти се разписаха Мехмедов и Данков, а един път - Кико.
Сборката надигра с 9:3 ДРЪЗКИ в отсрочена среща. С по три гола се регистрираха Динята и Боби, а по един път точни бяха Атанасов, Габи и Стоянов. За противника вкараха GAZZA, Минчев и Ахмед.

Лига 3
В Лига 3 Тангра разгроми VaLentiS с 19:2. Трима футболисти се регистрираха с по 4 гола -а Георгиев, Хасан и Пенчев, Цачков означи хеттрик, Серафимов осъществя два пъти, а по един път това сториха Николов и Николаев. За " валентинките " се разписаха Недев и Енчев.
Искра би Джамайките с 6:4. Хеттрик означи Еди, а по един път се разписаха Георгиев, Йорданов и офанзива. Ганев осъществя два пъти за изгубилия отбор, а Петков и Янков - по един път.
В извънредно оспорван мач АФК Спартан и Пластхим (Аксаково) направиха 9:9. Четири пъти за символичните домакини се разписа Лупи, Янков и ФИЛИПОВ прибавиха по два гола, а Сали - един. За аксаковци по три пъти точни бяха Атанасов и Димитров, два гола вкара Помпата, а един - Димов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР