Снимка: Алексей Навални, фейсбукСъстоянието на руския опозиционен лидер Алексей Навални

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукСъстоянието на руския опозиционен лидер Алексей Навални
Коментари Харесай

Състоянието на Алексей Навални се подобрява

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Състоянието на съветския опозиционен водач Алексей Навални се усъвършенства и той към този момент може да става от леглото. Това заяви берлинската болница „ Шарите “, където Навални бе изместен за лекуване от Русия.

А немското държавно управление разгласи, че лаборатории във Франция и Швеция са удостоверили съществуването на вещество от групата на „ Новичок “ в кръвта на Навални, написа обстоятелства.бг.

Френска и шведска лаборатория е удостоверила извода, до който стигнаха и немските експерти, изясни представителят на държавното управление в Берлин Щефен Зайберт.

А външното министерство още веднъж изиска от Русия да даде пояснения по случая. В същото време съветският президент Владимир Путин осъди като " голословни " обвиняванията за отравяне на опозиционния водач Алексей Навални с невропаралитично вещество.

По време на диалог с френския си сътрудник Еманюел Макрон той акцентира, че е несвоевременно да се насочат " голословни обвинявания, учредени на нищо против съветската страна ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР