Снимка: Алексей Навални, фейсбукРуският опозиционер Алексей Навални има намерение да

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукРуският опозиционер Алексей Навални има намерение да
Коментари Харесай

В САЩ: Алексей Навални има намерение да се завърне в Русия

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Руският опозиционер Алексей Навални има желание да се завърне в Русия, незабавно откакто оздравее, с цел да продължи предходната си активност. Това оповестява „ Ню Йорк Таймс ”, като се базира на неизвестен почитан представител на органите за сигурност на Германия.

„ Навални няма проекти да емигрира в Германия. Той желае да се прибере вкъщи в Русия, желае да продължи задачата си ”, твърди източникът.

В диалог с представител на прокуратурата на Германия Навални се е отказал от съдействие от съветска страна, което е предложило на Берлин провеждането на взаимно следствие на случилото се с него, е добавил представителят на органите за сигурност на Германия.

Както е известно, на 20 август самолетът, с който хвърча Навални, незабавно кацна в Омск, откакто блогърът се почувства нерадушен. Навални незабавно бе настанен в болница. По-късно той бе превозен то берлинската клиника Charite, като повече от две седмици бе в кома.

Според лекарите в Германия, Навални е бил токсичен с вещество от групата „ Новичок ”.

 

Превод и редакция: ПИК

 

/ПИК
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР