Снимка: Алексей Навални, фейсбукРуският опозиционен лидер Алексей Навални беше изписан

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукРуският опозиционен лидер Алексей Навални беше изписан
Коментари Харесай

Навални след изписването: Бях ужасно разстроен, когато се видях в огледалото

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Руският опозиционен водач Алексей Навални беше изписан от немската болница " Шарите ". Той се лекува там в продължение на 32 дни от хипотетично отравяне с " Новичок ". Най-големият критик на Кремъл описа за дните, които е прекарал на легло, както и какво му следва до цялостно възобновяване, осведоми Българска национална телевизия.

Първият път, когато се видях в огледалото след 24 дни в реанимация,16 от тях в кома, видях персонаж от " Властелинът на пръстените ". И това не беше горски дух. Бях извънредно смутен. Мислех, че в никакъв случай няма да бъда изписан. Но лекарите продължиха да вършат своето знамение... Ето, че след 32 дни взеха решение, че е по-добре да бъда на домашно лекуване. Ура! Неврологът ми предложи да чета доста, да пиша в обществените мрежи и да играя игри. Дано от болничното заведение ми предпишат рецепта за PS5.

Първите думи на Алексей Навални след изписването му от болничното заведение. Най-яростният критик на Владимир Путин споделя, че облеклата са му огромни, не може да хваща нищо с лявата ръка, още не е овладял и писането с химикал. Но е оптимист за своето възобновяване, което по думите на лекарите му, е допустимо с доста рехабилитация да бъде цялостно.

От болница " Шарите " оповестиха, че Навални е в задоволително устойчиво положение, с цел да бъде изписан. Твърде рано е да се отхвърлят дълготрайните последствия за здравето му. Не се оповестява къде ще продължи лекуването, само че се твърди, че блогърът желае да се върне в Русия.

В дните откакто излезе от кома, опозиционерът постоянно правеше изявления в обществените мрежи. Намери време даже да се изясни в обич на брачната половинка си Юлия, с която в дните, в които беше в кома, е трябвало да честват 20-ата годишнина от сватбата си. А на изказванията, че е допустимо самичък да се е отровил, отвърна с подигравка.

Владимир Путин е споделил на френския си сътрудник: " Навални може самичък да е взел отровата ". Хубава версия, заслужаваща най-внимателно изследване. Сварил съм си " новичок " в кухнята. Тихичко съм отпил от бутилчица в самолета. Изпаднал съм в кома. А преди този момент съм се уговорил с дамата, другари и сътрудници, че в случай че министерството на опазването на здравето упорства да ме откарат в Германия, никога да не разрешават това да се случи. Да умра в болничното заведение в Омск и да се окажа в омската морга, където да открият като причина за гибелта " поживя си задоволително " - ето я крайната цел на моя остроумен проект. Но Путин ме надхитри. Не минават такива. В последна сметка като простак съм прекарал 18 дни в кома, само че по този начин и не съм постигнал своето. Провокацията не съумя!

Разследването на случая " Навални " продължава. Русия упорства Германия и Франция да ѝ дават цялостната информация към изказванията си, че 44-годишният блогър е токсичен с " Новичок ".

Кремъл продължава да отхвърля да е забъркан в случая с най-големия критик на властта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР