Снимка: Алексей Навални, фейсбукОтровеният с Новичок“ руски опозиционен лидер Алексей

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукОтровеният с Новичок“ руски опозиционен лидер Алексей
Коментари Харесай

Навални се възстановява, за първи път разказа какво е преживял

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Отровеният с „ Новичок “ съветски опозиционен водач Алексей Навални за първи път проговори за това по какъв начин протича лекуването му в Германия.

„ Нека ви опиша по какъв начин протича възобновяване ми. Пътят пред мен към този момент е явен, въпреки и дълъг. Налице са явни проблеми – като обстоятелството, че телефонът в ръцете ми го чувствам ненужен като камък, а това да съумея да си налея чаша вода е цялостен парадокс. Ще обясня. Доскоро не разпознавах хората и не си спомнях по какъв начин да приказвам. Не знаех по какъв начин да изразя отчаянието си и по тази причина просто мълчах. И това е единствено оня по-късен стадий, който самият аз си припомням “, споделя за първите дни след събуждането си от комата Навални.

Той изяснява в профила си във Facebook, че сега краката му треперят, когато се качва по стълбите, само че това е голям прогрес, тъй като към този момент разпознава, че това са стълби, написа tribune.bg.

„ Преди това просто щях да заставам там и да виждам. Така че към момента има доста проблеми, които би трябвало да бъдат решени, само че изумителните лекари от Университетската болница „ Шарите “ в Берлин взеха решение главния проблем. Превърнаха ме от „ механически жив човек “ в човек, който има всички шансове да се трансформира още веднъж във Висшата форма на битие в актуалното общество - човек, който може бързо да превърта Instagram и без съмнение схваща къде да постави лайкове “, написа той.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР