Снимка Агенция МитнициМитническите служители от дирекция Митническо разузнаване и разследване

...
Снимка Агенция МитнициМитническите служители от дирекция Митническо разузнаване и разследване
Коментари Харесай

Откриха близо 9 кг марихуана в турски ТИР на Капитан Андреево

Снимка Агенция " Митници "

Митническите чиновници от дирекция " Митническо разузнаване и следствие " откриха и задържаха близо 9 кг марихуана при инспекция на камион на ГКПП Капитан Андреево, оповестиха от Агенция " Митници ", представени от вести.бг.

Товарният автомобил с турска регистрация е пътувал от Сърбия през България за Турция. Шофьорът - турски жител, показал пред митническите чиновници постоянни документи за транспортираната стока и декларирал, че няма персонални движимости, артикули или валутни полезности за обявление. По метода " разбор на риска " транспортното средство е било отклонено за щателна митническа инспекция, при която в един от шкафовете в шофьорската кабина е открит черен сак цялостен със 17 полиетиленови плика със зелена тревиста маса. Направеният полеви наркотест е реагирал на канабис /марихуана/, като общото тегло на наркотичното вещество е било 8,860 кг.



По случая е било формирано досъдебно произвеждане, а водачът е арестуван с прокурорска мярка " задържане под стража " за 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснатото му оставане в ареста, прецизират от митницата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР