Снимка: Агенция МитнициМитничари задържаха недекларирани 454 кг тютюн за наргиле

...
Снимка: Агенция МитнициМитничари задържаха недекларирани 454 кг тютюн за наргиле
Коментари Харесай

Митничари хванаха контрабандни стоки за над 156 000 лв. на Капитан Андреево

Снимка: Агенция " Митници "

Митничари задържаха недекларирани 454 кг тютюн за наргиле и артикули с логото на предпазени търговски марки при инспекция на товарен автомобил на Министерство на правосъдието Капитан Андреево, оповестиха от Агенция " Митници ", написа dnes.bg.

На 4 април на пункта идва камион с турска регистрация, пътуващ от Турция за Германия. Шофьорът, турски жител, е показал постоянни документи за транспортирания товар - детайли от желязо и алуминий, авточасти и пластмасови произведения.

По метода " разбор на риска " камионът е селектиран за щателна митническа инспекция, при която са открити недекларирани 454 кг тютюн за наргиле с надпис " Jibiar " без акцизен бандерол.

Открити са още и 1710 текстилни произведения, по-голяма част от които тениски, къси панталони, блузи и 182  чанти и портмонета с логото на Givenchy, Tommy Hilfiger, Boss, Balenciada, Nike, Moncler, Louis Vuitton.

Стоките на стойност 156 722 лв. са арестувани. По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура Хасково.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР