Снимка: Gage Skidmore, Уикипедия Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ

...
Снимка: Gage Skidmore, Уикипедия Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ
Коментари Харесай

Байдън: Тръмп изпадна в паника пред пандемията, в САЩ платиха скъпо за това

Снимка: Gage Skidmore, Уикипедия 

Кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати Джо Байдън остро разкритикува метода на президента Доналд Тръмп към пандемията от ковид, оповестиха Ройтерс и ТАСС.

На избирателен протест в щата Уисконсин Байдън съобщи, че Тръмп " се вцепенил ", когато бил изправен пред голямото предизвикателство, отправено от здравната рецесия, написа Novini.bg.

" Той се вцепени. Не предприе нужните ограничения. Той се паникьоса, а Америка заплати най-високата цена измежду всички страни ", сподели Байдън пред служащите в цех за алуминий.

По думите на претендента на демократите за Белия дом, президентът на Съединени американски щати е желал да скрие от американците вероятните последици от пандемията, тъй като " се боял от суматоха на финансовите пазари ". " Това би понижило възможностите му за преизбиране ", установи Байдън.

По данни на университета " Джонс Хопкинс ", в Съединени американски щати са регистрирани над 6,83 милиона случая на ковид, а броят на умрелите наближава 200 хиляди. И по двата индикатора Съединени американски щати заемат първото място в света.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР