Снимането на филм е труден и дълъг процес, особено ако

...
Снимането на филм е труден и дълъг процес, особено ако
Коментари Харесай

Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни

Снимането на филм е сложен и дълъг развой, изключително в случай че чакаш бебе. Тогава провокациите са още повече. Сред световноизвестните актриси обаче има доста героини, които са снимали по време на най-популярните си филми. Каналът във vbox7 някои от тях:

Джилиън Андерсън

По време на първия сезон на " Досиетата Х " актрисата е бременна с щерка си Пайпър Мару, само че модата на 90-те сполучливо прикрива бременността ѝ.
               

A post shared by (@gilliana) on Sep 3, 2019 at 6:47am PDT

Синтия Никсън

Актрисата от " Секса и града " е бременна по същото време, по което и героинята ѝ Миранда. Именно по тази причина не се постанова коремът ѝ да се крие по време на фотосите.
               

A post shared by (@cynthiaenixon) on Jan 15, 2019 at 7:16am PST

Лиса Кудроу

В четвъртия сезон на " Приятели " Фийби се съгласява да бъде сурогатна майка на нейния полубрат, тъй като актрисата също е бременна. Фийби обаче ражда тризнаци, а Лиса - едно бебе. Затова актрисата носи възглавнички под облеклата си по време на фотосите.
               

A post shared by (@lisakudrow) on May 7, 2019 at 6:55am PDT

Марша Крос

Малко преди да навърши 45 година актрисата забременява с близнаци. Затова и героинята ѝ Бри се преструва, че е бременна, с цел да избегне обществен позор, че в действителност щерка ѝ тийнейджърка е бременна. -->
               

A post shared by (@reallymarcia) on Jun 8, 2019 at 5:16pm PDT

Алисън Ханигън

По време на фотосите на " Как се срещнах с майка ви " Алисън Ханигън е бременна даже два пъти. Първият път тя е прикрита с верни ъгли на снимане, а вторият екранната Лили забременява и няма потребност от прикриване.
               

A post shared by (@alysonhannigantr) on Oct 10, 2019 at 12:52pm PDT

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР