Снимала съм филма с моя камера, монтирала съм го вкъщи.

...
Снимала съм филма с моя камера, монтирала съм го вкъщи.
Коментари Харесай

Йончева каза с какви пари е направила филма

Снимала съм кино лентата с моя камера, инсталирала съм го у дома. Имаме средства, които в Народното събрание ни дават за сътрудници, с тези пари съм го направила. Това сподели пред бТВ Елена Йончева в отговор на въпрос с какви пари е сниман филмът ѝ "Граница ".

По думите ѝ, в него "става въпрос за търговия с националната сигурност. Продават ни по най-евтиния метод. "

Относно думите на вицепремиера Красимир Каракачанов, че на нейно място е щял да върне мигрантите с плесници, Йончева сподели: "Г-н Каракачанов, в случай че беше гледал компания, нямаше да реагира по този метод, а щеше да бъде смутен от нещата, които се случват. Ние бяхме двама, а не трима. Ние не сме там да бием плесници, няма по какъв начин физически да върнем тези мигранти по тази причина потърсихме най-близкия патрул на "Гранична полиция. "

По обвиняванията към нея, че е провалила акция на "Гранична полиция ", депутатът от Българска социалистическа партия съобщи: "Ако сме провали акция на полицията, те очевидно не са знаели за тази акция, тъй като не можаха да ни локализират в продължение на 20 минути. Ние не вършим този материал, с цел да покажем, че някой минава границата, а да покажем корупционната скица, която става с построяването на това оборудване. "

Йончева разгласи, че филмът ще бъде предаден на президента, премиера и основния прокурор.

"Г-н Симеонов, който споделя, че филмът е отегчителен, нямам информация, че е кино критик, само че е вицеприемиер. И като подобен би трябвало да каже къде са отишли тези пари ", добави още Йончева и направи съпоставяне с гръцката ограда, която, по думите, ѝ е в пъти по-добра и по-евтина.

За оставката на Димитър Главчев Йончева добави:

"Това не е победа, а срам за европейски парламент. Нямаше причина да се лишава думата на Корнелия Нинова. Големият проблем е, че той си подаде оставката, с цел да няма скандал в Европа. Не мисля, че това беше негово персонално решение. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР