Снимачният процес на риалити формата на NOVA Игри на волята:

...
Снимачният процес на риалити формата на NOVA Игри на волята:
Коментари Харесай

„Игри на волята: България“ се снима с разрешението и съгласието на всички компетентни институции

Снимачният развой на риалити формата на NOVA „ Игри на волята: България ” се реализира на няколко места по крайбрежието на Черно море и ще продължи до началото на месец септември 2019 година.

Екипът на „ Олд Скул “ ООД –един от водещите продуценти на телевизионни излъчвания, стартира работата по приключенското съревнование на терен с разрешението и единодушието на всички способени институции. Изпълнителният продуцент и членовете на екипа му ще опазват и употребяват обектите, съгласно българското законодателство.

„ Игри на волята: България ” ще бъде същинско предизвикателство както за своите участници, по този начин и за феновете през новия ефирен сезон. Освен сериозните тествания за мозъка, тялото и характера, продукцията ще покаже едни от най-красивите кътчета по южното Черноморие, разкривайки вълнуващи легенди и митове на мистичната Странджа.

Три тима ще се впуснат в борба за територия, само че единствено единият ще има привилегията да живее в разкош. Вторият ще би трябвало самичък да сътвори обикновени условия на живот. А третият ще остане без заслон и храна за седмица в местността „ Листи “.

„ Игри на волята: България ” е по формат на извънредно сполучливото колумбийско риалити  Desafio/Caracol TV/.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР