Снежното бедствие по пътищата във Врачанско продължава. Втора кола се

...
Снежното бедствие по пътищата във Врачанско продължава. Втора кола се
Коментари Харесай

Ад на пътя! Поредната кола - жертва на лошото време СНИМКИ

Снежното злополучие по пътищата във Врачанско продължава. Втора кола се е обърнала на пътя Враца – Оряхово, оповестява BulNews.

Инцидентът е станал на острия завой край село Оходен в посока Оряхово. „ Сеат Ибиза “ с врачанска регистрация се е оказал в канавката, откакто преди този момент се е врязал в крайпътни дървета. Вероятната причина за злополуката е нахлуване с висока скорост в завоя.



Предницата на колата е смазана, като на този стадий не е ясно дали има ранени и кой е карал автомобила.



Шофьорът е изоставил разрушеното си возило в канавката поради изобилния снеговалеж. Катастрофиралата кола е обозначена начело с триъгълник, а на предното дясно огледало със светлоотразителна жилетка, с цел да се вижда отдалече. Явно притежателят на „ Сеат “-а ще чака времето да се оправи и чак тогава ще извика пътна помощ да изтегли колата.

В момента трафикът по пътя Враца – Оряхово е доста претрупан. Колите по пътя безусловно пълзят с 40-50 километра в час, а на доста места има закъсали тирове. Техниката на снегопочистващата компания към този момент прави опити да изтегли закъсалите тежки машини от пътя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР