Снежни игри, злато, нов автомобил, ски звезди, Михаела Филева и

...
Снежни игри, злато, нов автомобил, ски звезди, Михаела Филева и
Коментари Харесай

Откриват ски сезона в Банско

Снежни игри, злато, нов автомобил, ски звезди, Михаела Филева и 100 метра суджук, подготвен от Ути Бъчваров по специфична банска рецепта, са изненадите за формалното разкриване на най-хубавия зимен курорт – Банско.

В съботния ден, 16 декември, феновете на зимни спортове, ще могат да се насладят на изпълнен с страсти ден в бижуто на Пирин – Банско. Денят ще стартира с играта „ Ловци на съкровища ”, където един късметлия ще открие злато в лифта. Празникът ще продължи със звезден урок, извършен от емблемата на Банско – Марк Жирардели и най-великия италиански спускач Кристиян Гедина. Той ще бъде в курорта особено за формалното разкриване на сезона, като щафетата в заниманието ще поеме младата топ изпълнителка на българската музикална сцена – Михаела Филева.

В следобедните часове Ути Бъчваров дава обещание невиждано Кулинарно шоу на централния градски площад. 100 метра бански суджук, гигантско барбекю и три прасенца, ще изкушават сетивата, а самодейните сформира към читалище „ Никола Вапцаров ” ще добавят картината в стила на най-хубавите бански обичаи.

Официалната гала по откриването на сезона, със специфичното наличие на министъра на туризма Николина Ангелкова и спортния министър Красен Кралев, ще стартира в 18:00 ч., а след тържествените слова и обилните фойерверки, фолк фурията Анелия ще забавлява публиката със своите горещи осъществявания.Bansko-open2017-18 online invitationBG-cover, се споделя още в известието.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР