Снежната блокада на Бургаска област падна, съобщават от Областна администрация.  Голяма

...
Снежната блокада на Бургаска област падна, съобщават от Областна администрация.  Голяма
Коментари Харесай

Блокадата падна! Започват да отварят пътища, до обяд пускат и АМ Тракия

Снежната обсада на Бургаска област падн а, оповестяват от Областна администрация.   Голяма част от значимите пътни сектори са отворени, а за други това следва да се случи в идващите часове, съобщи " Флагман ".

Автомагистрала Тракия в сектора от Зимница до Карнобат е отворена за придвижване на всички МПС , до няколко часа ще отворят и лота от Карнобат до Бургас.

Петолъчката също е отворена, както и пътя Миролюбово-Каблешково.  Дюлския проход към момента е затворен, само че там обстановката е доста тежка и надали скоро ще се почисти, с цел да стане пристъпен.  Ришкия и Айтоски проход са отворени, на Айтоския има ограничавания за МПС-ата над 12 тона.

Движението е възобновено и по правата Варовик-Вълчаново хатнче. Заради снегонавявания към момента е затворенът пътят Върчаново ханче-Малина.

Към 7 часа сутринта машините към момента чистиха Слънчев бряг-Обзор и се чака до няколко часа правата да е отворена.  Движението по друга сериозна точка - Несебър-Равда е обновено, а Каблешково-Бургас към момента е затворен.

От Областна администрация Бургас оповестяват, че през предходната нощ на пътя са работили 160 машини, употребявали са 365 тона пясък и 475 тона сол.

Припомняме, че през днешния ден е неучебен ден за учениците в Айтос, Бургас, Камено, Несебър, Средец, Малко Търново, Поморие, Созопол, Карнобат и Сунгурларе.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР