Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал Под прикритие, от

...
Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал Под прикритие, от
Коментари Харесай

Снежана Макавеева живее с жена

Снежана Макавеева , която изгря в хитовия сериал „ Под прикритие ”, от няколко месеца има публична връзка с жена, издават нейни сътрудници, разбра HotArena.

Партньорката й е известна актриса и тъкмо любовта към киното и театъра ги сближила в началото. Връзката им бързо станала сериозна и в този момент двете дами даже живеят дружно.

Снежана в никакъв случай не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, само че интимните й връзки с разнообразни дами не са загадка в артистичните среди. Говори се, че русокоската е имала алъш-вериш с Галя от балет „ Сатен ” и с няколко свои колежки. Най-популярната й лесбийска връзка обаче е тази с певицата Люси Дяковска.

Авантюрата на изпълнителката и актрисата траяла единствено няколко месеца. Хора от обкръжението им настояват, че Снежана била прекомерно вятърничава за по-зрялата Люси, а и тогава не била подготвена за съществени връзки. След разлъката звездата от сериала „ Под прикритие ” още веднъж се ориентирала към мъжете, само че мачовците бързо й омръзнали и с днешна дата отново „ плува на левия бряг ”.

Говори се, че родителите на Макавеева били шокирани от разкрепостеното й държание и се надявали, че ще се върне „ в правия път ”. Приятелите й пък считали,  че излиза с дами от интерес към ексцентричните преживявания, само че последната й връзка ставала все по-сериозна. Снежана разправяла, че се усеща доста обичана и усмивката не слизала от лицето й. „ Мисля, че най-накрая открих сродната си душа! Отдавна не съм била толкоз спокойна и щастлива! ”, коментирала актрисата пред свои близки.

За Макавеева е известно още, че е една от огромните любови на Мариан Вълев - Куката. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала „ Под прикритие ” и бързо се трансфораха в обичаната световна двойка на почитателите. Не се притесняваха да показват обществено възприятията си и изглеждаха щастливи, само че невярност от страна на палавата русокоска поставила завършек на връзките им. Клюката гласи, че младата актриса постоянно кръшкала на Мариан, освен това и с хора от двата пола , а той претърпял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала въздействие и раздялата не закъсняла, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР