Снегът затвори първокласният път Русе - Бяла за всички превозни

...
Снегът затвори първокласният път Русе - Бяла за всички превозни
Коментари Харесай

Снегът затвори пътя Русе - Бяла

Снегът затвори първокласният път Русе - Бяла за всички транспортни средства, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Причината е както изобилният снеговалеж, по този начин и понижената видимост.

Поради мощен вятър, снегонавявания и понижена видимост е лимитирано придвижването на всички транспортни средства по третокласния път Ценово - Обретеник в Русенска област.

За снегопочистване за затворени няколко пътни сектора: Заради изобилен снеговалеж, навявания и за снегопочистване краткотрайно е спрян трафикът на тежкотоварните коли над 12 т по пътя Русе - Разград - Шумен в двете направления, както и път II-52 Пиргово - Мечка и по път III-501 Русе - Две могили - Бяла.

 Снегът затвори пътя Русе - Бяла
© АПИ

Поради мощен снеговалеж и за снегопочистване краткотрайно е лимитирано прекосяването на тежкотоварни коли над 12 т с ремаркета и полуремаркета през прохода " Превала ".
От АПИ напомнят, че прогнозата на метеоролозите е за виелици и снегонавявания по планинските проходи. В четири области - Монтана, Враца, Ловеч и Габрово, е избран оранжев код за рисково време и за обилни превалявания.

В 15 области е разгласен жълт код за евентуално рисково време - Видин, Плевен, Русе, Разград, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, София-град и София-област, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик и Смолян, в които се чакат снеговалежи и увеличение на снежната завивка.

Близо 600 машини обработват пътните настилки, прецизираха от АПИ.

Всичко, което би трябвало да знаете за: В снега (661)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР