Снегът постепенно ще преминава в дъжд, а от юг на

...
Снегът постепенно ще преминава в дъжд, а от юг на
Коментари Харесай

Всички Се Питахме! Ето Какви Изненади Ни Е Подготвило Времето На Коледа!

Снегът последователно ще минава в дъжд, а от юг на север преваляванията краткотрайно ще стопират.

Утре ще превалява в северните и част от източните региони. В крайните северозападни елементи на страната ще вали сняг, примесващ се краткотрайно с дъжд и смесена фаза, а в останалите региони ще вали дъжд.

Температурите на следващия ден ще са от 1 градус на северозапад до 11-13 градуса в Югоизточна България.

В неделя ще превалява с спирания в съвсем цялата страна, като преваляванията ще бъдат от дъжд. Сняг ще вали единствено в планините на Северозападна България. Температурите ще останат в необятни граници: от 1 до 8 заран и от 2, 3 до 12 градуса след обяд.

В неделя против понеделник валежите краткотрайно ще стопират, само че в понеделник от запад ще стартират нови валежи, най-вече от дъжд.

В понеделник и вторник ще превалява с спирания над цялата страна, само че преваляванията няма да бъдат основни. Температурите ще бъдат към и малко над нормалните за интервала и в низините преваляванията ще бъдат от дъжд. По високите елементи на планините ще вали сняг, а температурите ще бъдат задоволително ниски, с цел да се задържа снежната завивка, по тази причина феновете на зимни спортове могат да бъдат релативно спокойни.

Според предварителните сюжети на моделите, след малко намаляване на температурите към средата на седмицата, в дните директно преди Коледа още веднъж ще се затопли, а температурите през деня в низините ще бъдат към 10 градуса.

Напомняме, че прогнозите за интервал по-дълъг от 6-7 дни напред във времето са несигурни. Затова следете ежедневните ни настоящи разбори и прогнози.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР