Снегът наруши придвижването в Централна Англия и Северен Уелс, като

...
Снегът наруши придвижването в Централна Англия и Северен Уелс, като
Коментари Харесай

Отменени полети и нарушен трафик във Великобритания заради снега

Снегът наруши напредването в Централна Англия и Северен Уелс, като стана причина за отменянето на полети, затварянето на пътища и произшествия, съобщи Асошиейтед прес.

 © Българска телеграфна агенция
Летището в Бирмингам и лондонското " Станстед " анулираха полети, защото пистите не бяха почистени. И двете аерогари посъветваха пасажерите да се свържат с самолетните компании си за повече информация.

Автомагистрала М1, главната сред Лондон и североизточната част на Англия, бе отчасти затворена в региона на Лестършър.

Полицията в Уелс предложи да се пътува единствено по неотложни аргументи на фона на неспиращия снеговалеж, който се чака да продължи през целия ден.

Според профилирания портал Еърлайв (Airlive), представен от ТАСС, летищата в Бирмингам и Уест Мидландс, както и лондонското " Лутън ", са прекратили работа. Аерогарите в Амстердам, Женева, Франкфурт и лондонските " Хийтроу " и " Станстед " пък са лимитирали приема на полети.

По информация на Би Би Си това е направено, с цел да се почисти снегът от пистите. Обилният снеговалеж е довел до прекъсване и на част от метрото в Лондон, предизвикал е проблеми на спортни събития и тапи по пътищата на Англия.

Над 10 влакови линии регистрират закъснения. Заради неприятното време е анулиран мач по ръгби в Лондон, добавя Ройтерс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР