Снегът, който падна в София в началото на тази седмица,

...
Снегът, който падна в София в началото на тази седмица,
Коментари Харесай

Млада дама се натъкна на нещо много странно в заснежения Южен парк, сподели го във Фейсбук и...

Снегът, който падна в София при започване на тази седмица, предизвика феновете на зимните спортове в градска среда да се качат на ските. На надъхан скиор в парка е попаднала и млада дама, която побърза да показа видяното в обществената мрежа. На фрагмента, който е качила във Facebook, се вижда мъж, който е решил да се позабавлява в Южния парк до момента в който към момента има сняг. Мнозина споделят, че също са се сблъскали с запалянкото, до момента в който разхождат домашните си любимци.



Очаквано, свежата фотография стана мотив за доста шеговити мнения.

„ Ха-ха-ха, проличава си, че наближава републиканското по ски ориентиране”, „ Монцата! Точно до нея в гората в профил има доста добра писта за шейни!!!”, Къде са зелените в този момент? Протест против карането на ски в парка! Днеска ски, на следващия ден ръб, а вдругиден и въжен превоз ще желаят!” са единствено част от мненията, оставени под фотографията.

Според един от мненията по дребните селца в Австрия по този начин си се придвижват хората. „ Крайно време е парковете да се употребяват, както го вършат в развитите страни! Тук още си мислим, " Ама какво ще си кажат другите "?”, написа различен фейсбук консуматор.

Мъж на име Станислав Грабчев също се включва в полемиката. „ Перфектно беше. От доста време ми се искаше да карам в парка и най-сетне стана. Ако има повечко сняг, Южният се трансформира в трасе на международно ниво”, написа потребителят, намеквайки, че той е героят от фотографията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР