Снегът и силният вятър продължават да създават проблеми в много

...
Снегът и силният вятър продължават да създават проблеми в много
Коментари Харесай

Възстановено е движението на превозни средства по АМ Тракия от Карнобат до Бургас

Снегът и мощният вятър не престават да основават проблеми в доста елементи на страната. Няма бедстващи хора, на всички, които са подали сигнали, им е оказана помощ.
 
От АПИ оповестяват, че е възобновено е придвижването на всички моторни транспортни средства по Автомагистрала " Тракия " в сектора Карнобат - Бургас, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".

Възстановено е придвижването на камиони над 12 тона в двете направления по Автомагистрала " Хемус " на територията на област София. Трафикът се реализира поетапно и се контролира от Пътна полиция.

Възстановено е и придвижването на тежкотоварни МПС над 12 тона в двете направления по път I-4 Шумен - Ябланица.

Възстановено е и придвижването на всички МПС по път III-208 от разклон Ветрино до гр. Провадия, в област Варна, както и по път III-6009 в сектора разклон Миролюбово - Изворище от км 0+000 до км 9+100, в област Бургас.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ Ц www.api.bg, lima.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР