Snapchat обяви днес, че абонаментната услуга Snapchat+ е достигнала 4

...
Snapchat обяви днес, че абонаментната услуга Snapchat+ е достигнала 4
Коментари Харесай

Snapchat+ достигна 4 милиона платени абонати от стартирането си преди година

Snapchat разгласи през днешния ден, че абонаментната услуга Snapchat+ е достигнала 4 милиона платени клиенти през първата година от стартирането си. Компанията разкри и две идни функционалности, до които клиентите ще получат достъп в близко бъдеще.

Първата функционалност се назовава „ Експресивни чат известия “ и разрешава на потребителите да изпращат известия с по-големи размери на шрифта. Втората нова идна функционалност се назовава „ Персонализирани цветове в чата “ и разрешава на потребителите да избират цвета, в който да се появява името им в чата. Понастоящем Snapchat прави по този начин, че името ви да се появява в алено по дифолт в чатовете, само че скоро клиентите ще могат да избират съответния цвят, в който желаят името им да се демонстрира.

Последният значим стадий в развиването на Snapchat идва откакто през април компанията разкри, че абонаментната ѝ услуга е достигнала 3 милиона платени консуматори. След като започва през юни 2022 година, Snapchat+ доближи границата от 1 милион клиенти през август предходната година и 2 милиона клиенти през февруари тази година.

Въпреки, че абонаментната услуга демонстрира постоянен напредък, последният брой към момента съставлява единствено дребна част от 375-те милиона на ден дейни консуматори на приложението.

За времето от стартирането си до момента в Snapchat+ бяха пуснати няколко забележителни функционалности, в това число чатбот с изкуствен интелект, наименуван „ My AI “. Въпреки, че в началото функционалността беше налична единствено за клиентите на Snapchat+, по-късно компанията направи чатбота безвъзмезден за всички консуматори. Въпреки това, компанията разгласи извънредни екстри за клиентите на Snapchat+, в това число нова функционалност за генеративен ИИ, който разрешава на потребителите да изпращат snap-ове какво вършат сега, с цел да получат назад snap от чатбота в приложението.

Snapchat+ коства 3,99 $ на месец и дава на клиентите достъп до пробни и предварителни функционалности, както и до персонализирани тематики на приложението, неповторими икони и други. Понастоящем абонаментната услуга е налична в Съединени американски щати, Канада, Обединеното кралство, Франция, Германия, Австралия, Нова Зеландия, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР