Снахата на укриващия се в Дубай Васил Божков, срещу когото

...
Снахата на укриващия се в Дубай Васил Божков, срещу когото
Коментари Харесай

Снахата на Божков отново вършее по баровете

Снахата на укриващия се в Дубай Васил Божков , против който са повдигнати рекордните 18 обвинявания, се е върнала към остарелия си метод на живот, видя HotArena.

Ива Софиянска очевидно не се впечатлява от правосъдните драми в фамилията и още веднъж се е впуснала в вманиачен нощен живот. Преди дни тв водещата откри летния празненство сезон, появявайки се на ваучър в прочут столичен бар, намиращ се на улица Раковски. Там Ива се забавлявала в компанията на свои приятелки и по никакъв начин не изглеждала потисната и депресирана , описват очевидци. 

Присъствието й не останало неусетно от гостите на нощното заведение, тъй като снахата на Божков се появила с гръмък тоалет, прическа и мощен вечерен грим. Макар в последните години да се придържа към имиджа на скромна и обрана майка и милионерска брачна половинка, дъщерята на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски очевидно не е загърбила навиците си от младостта. 

Тя цяла вечер не слязла от дансинга и не серпантина да дава тостове с коктейли. Именно богатата банкетна просвета я вкара в устата на клюкарите още до момента в който Ива беше ученичка. На купона обаче не се появил нейния брачен партньор Антон Божков, който е на независимост против колосалната гаранция от 1 милион лв.. Божков-младши има обвиняване за пране на пари, само че бе пуснат от съда с парична мярка, до момента в който дамата на олигарха - Елена Динева, към момента е в ареста. 

Единствено снахата на Божков не попадна в полезрението на прокуратурата и остана в периферията на разгрома на семейството. След ареста на свекър си за известно време Ива се покри, само че след това се завърна към остарелия си метод на живот. Рубриката й в уикенд предаването на Нова ТВ " Събуди се " върви с цялостна мощ и тя продължава всяка седмица да се среща и снима изявленията с известни персони, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР