Снаха подари на свекър си абонамент за вестник Марица и

...
Снаха подари на свекър си абонамент за вестник Марица и
Коментари Харесай

Дядо Нани получи дар от снахата - абонамент за Марица

Снаха подари на свекър си абонамент за вестник „ Марица ” и по този начин завоюва уикенд за двама в Слънчев бряг. Миналата седмица 2-годишният Боян изтегли името на късметлийката Диляна Аврейска измежду стотиците клиенти на медията ни. Традиционната лотария се прави в края на всяка абонаментна акция измежду правилните ни читатели. Оказа се обаче, че всяка заран вестникът отива на адреса на Нани Аврейски, който неотдавна навършил 80 години.

Дълго време се чудехме какъв подарък да създадем за юбилея на свекър ми. И защото той всеки ден върви до будката да си купува „ Марица ” и го чете от първа до последна страница, взехме решение, че абонаментът е страхотна концепция, описа през вчерашния ден Диляна Аврейска. Находчивият подарък в действителност доста зарадвал дядо Нани. Имаше доста съвпадения - той живее в неотдавна санирана кооперация със напълно нови пощенски кутии, прецизира снахата. Така даже не му се постанова да излиза заран, с цел да си купи обичания вестник.

Късметлийката Диляна е решила да направи още една изненада, този път за сина си. Той носи същите имена като дядо си и тази година ще чества 30-годишен празник. Със брачна половинка ми взехме решение да подарим ваучера за морската отмора на него, описа още госпожа Аврейска. Идеята на фамилния съвет обаче се пази в загадка и Нани Аврейски-младши ще научи за подаръка си едвам през днешния ден от вестника.

В томболата на „ Марица ” тази година се разиграха две огромни награди. Едната бе 2-дневен пакет в 5-звездния хотел " Royal Beach Barcelo " в Слънчев бряг, а другата - велосипед. И двете бяха извоювани от дами.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР