Снаха и свекърва са били блъснати от автомобила на 19-годишния

...
Снаха и свекърва са били блъснати от автомобила на 19-годишния
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Прегазената жена във Врачанско е издъхнала пред очите на свекърва си


Снаха и свекърва са били блъснати от автомобила на 19-годишния дрогиран водач във врачанското село Търнава, научи BulNews.bg. 35-годишната Миглена е издъхнала пред очите на 58-годишната си свекърва Румяна.

Припомняме, че трагичният случай е станал през вчерашния ден към 15 часа в селото. Двете дами се движели по тротоара, когато били пометени от лек автомобил „ Пежо ”, който преди този момент аварирал в ел. дирек. Миглена починала на място, а Румяна била откарана за обзор в болничното заведение в Бяла Слатина. Ранен е и 17-годишен, който пътувал в автомобила.
Пристигналите на мястото служители на реда са тествали 19-годишният П. Володиев за приложимост на алкохол, който е отчел  отрицателен резултат. Тестът за приложимост на наркотични субстанции обаче посочил съществуването на тетрахидрокарабинол – канабис. Младежът е арестуван в полицията в Бяла Слатина. Образувано е досъдебно произвеждане.

Местните поданици са потресени от трагичната преживелица и разясняват, че не са очаквали от момчето сходно нещо, защото е израснал в положително семейство, а майка му е учителка.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР