Сн.: Радио ВарнаВандалски е изкъртен постаментът на пластиката Икар“ на

...
Сн.: Радио ВарнаВандалски е изкъртен постаментът на пластиката Икар“ на
Коментари Харесай

Изчезна пластика на Альоша Кафеджийски в центъра на Варна

Сн.: Радио Варна

Вандалски е изкъртен постаментът на пластиката „ Икар “ на варненския ваятел Альоша Кафеджийски. Тя се намираше в градинката зад Градската художествена изложба – Варна. Беше сложена на това място през 2014 година, оповестява Радио Варна.

Репортер на Радио Варна видя, че пластиката безусловно е изкъртена от постамента си, в близост има счупени части от облицовката му. Авторът Кафеджийски съобщи за медията, че не е осведомен за демонтирането на творбата му.

По информация на слушатели на Радио Варна през миналата нощ са били откраднати и няколко от металните букви на Паметника на българо - руската дружба.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 8 секунди) Рейтинг: 16832 | Одобрение: 3617 Странно отношение  към изкуството. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистри
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР