Сн.: Морско окоСтадион Варна“ ще бъде завършен навреме, като средствата

...
Сн.: Морско окоСтадион Варна“ ще бъде завършен навреме, като средствата
Коментари Харесай

Марин Митев: Стадион „Варна“ ще бъде завършен навреме без да се пипат терените от апорта

Сн.: Морско око

Стадион „ Варна “ ще бъде приключен в точния момент, като средствата за това ще бъдат обезпечени от притежателите на оборудването. Това сподели за Медийна група „ Черно море “ изпълнителният шеф на Спортен комплекс „ Варна “ Марин Митев.

Повод за това изказване е информация, оповестена в интервю от шефа на дирекция „ Спорт “ към община Варна Кристиан Димитров, че разновидностите за завършването на стадион „ Варна “ са два - от притежателите на оборудването в апортната договорка с общината или с държавно финансиране.

За медията Митев разяснява, че стадионът ще бъде приключен в точния момент, а средствата в границите на 60 млн. без Данък добавена стойност ще бъдат обезпечени от притежателите на оборудването, без да се пипат терените от апорта.

Стадион „ Варна “, който ще бъде измежду най-модерните на Балканите, е едно от четирите уреди, с които България ще кандидатства дружно с Румъния, Гърция и Сърбия за домакинство на европейско и международно състезание по футбол, надлежно през 2028 и 2030 година, оповестява още Агенция " Черно море "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР