Сн. ФейсбукМладоженците Жени и Якуб Михалек, които вдигнаха сватба в

...
Сн. ФейсбукМладоженците Жени и Якуб Михалек, които вдигнаха сватба в
Коментари Харесай

Младоженците Жени и Якуб Михалек от Масларево останаха без дом след пожар

Сн. Facebook

Младоженците Жени и Якуб Михалек, които подвигнаха женитба в Масларево през август, останаха без дом. Пожарът в къщата им, която те си купиха с парите от гурбет в Холандия, където са се срещнали и залюбили, лумнал в понеделник и бил видян от съседи по обяд. Въпреки светкавичната интервенция на пожарната от Полски Тръмбеш къщата е изгоряла изцяло и не става за живеене. Причината е погрешно прилагане на камината в жилището, която е била оставена неизгасена. По това време младата двойка от българка и поляк е била в Свищов, където живеят околните на Жени, пише https://www.borbabg.com/.

Къщата не може да бъде възобновена, тъй като огънят е тръгнал от вътрешната страна на открито и е унищожил цялата мебелировка, техника и облеклата на младото семейство, избрало да свие фамилно гнездо в Масларево.

В селото към този момент е подета акция за подкрепяне на двойката след ужасната драма точно на зимата. Приятелите на фамилия Михалек обаче молят за помощ с парични средства във Facebook, където е оповестена банковата сметка на Жени Георгиева Зашева: 1522977916BGN, IBAN: BG51UNCR70001522977916.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР