Сн. ЕПА/БГНЕС Кола се вряза с висока скорост в хората,

...
Сн. ЕПА/БГНЕС Кола се вряза с висока скорост в хората,
Коментари Харесай

Кола прегази хора в Рио де Жанейро


Сн. ЕПА/БГНЕС

Кола се вряза с висока скорост в хората, излезли на вечерна разходка по крайбрежната алея на известния плаж Копакабана в Рио де Жанейро, убивайки 8-месечно бебе. Ранени са още 15 души.

Пострадалите пешеходци лежаха на алеята, а картината подсещаше на скорошните терористичните офанзиви с транспортни средства, които покосиха пешеходци в разнообразни елементи на Европа, съобщи организация „ Ройтерс “.

Няма данни случаят на най-прочутия бразилски плаж да е тенденциозен.

Местните медии осведомят, че водачът – 41-годишният Антонио Алмейда, който избяга от мястото на случая, само че бързо беше задържан, е съобщил, че е имал епилепичен пристъп, а и в колата му е намерено лекарство за епилепсия.

Офицер от локалното полицейско ръководство удостоверил гибелта на бебето пред организацията и сподели, че още 15 души се намират в болница. Той не знаел дали информацията за епилепсията на водача е доказана.

Колата на Алмейда е заседнала в пясъка на плажа Копакабана. Цялата ѝ предница е деформирана.

Крайбрежната алея на Копакабана е измежду обичаните дестинации за лятна разходка на жителите на Рио и на гостите на града, които започнаха да идват в него преди карнавалните празници идващия месец.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР