Смятате ли, че в летните горещини е удобно само по

...
Смятате ли, че в летните горещини е удобно само по
Коментари Харесай

Походката ще стане грациозна: 14 чифта леки обувки за лятото на 2023 г.

Смятате ли, че в летните горещини е комфортно единствено по джапанки или боси? Без значение по какъв начин! Взех стилни обувки, в които не е горещо и при +30 ° C.

Балетни обувки

 Удобните и практични балетки се трансфораха в съществена наклонност тази година. Дизайнерите предлагат да ги носите на всички и с всичко. В наклонността са класическите модели с кръгло покривало (най-добрият образец е безконечната класика от Chanel), квадратни връхчета, напомнящи обувки на върха, както и стилни заострени варианти.

Не бягайте от ярки цветове, щампи, акцентни материали и фон: пайети, кристали или вериги към глезените.

Сандали с връзки

 Сандалите с тънки дълги каишки не са известни за първи сезон, само че всякога се влюбваме в тях, като за първи път. Няма да намерите по-женствен и секси чифт летни обувки!

Носим този модел и със спортно облекло: къси панталони за колоездене или памучни къси панталони. През лятото на 2023 година залагаме на цвят, искра и безредно завързване, в това число и върху панталон.

Сандали с един пръст

 Хитът на лятото на 2023 година бяха сандали с един пръст или джапанки. В горния модел направен от кожа. Обърнете внимание на комплицираните разновидности: с връзки, ремъци, забавни подметки или кръстосани с ботуши (вижте шоуто на Miu Miu).

Кожените джапанки са допустимо най-универсални – те ще подхождат както на мекушав сарафан, по този начин и на ленени къси панталони. И са необикновено комфортни!

Обувки на платформа

 Платформата това лято би трябвало да бъде не просто огромна – гигантска. Чудесно е, в случай че също така е и обемно, излизащо отвън ръбовете на самата обувка. Обувки, сандали, сандали, мулета, маратонки – изберете това, което е по-близо до вас и вашия жанр.

Метални обувки

 Обувки или сандали с железен резултат са наложителна покупка този сезон – те ще се впишат съвършено във всеки дрешник и тоалет. Дори не е нужно да се занимавате с цвета: една и съща двойка ще направи моден съюз както за карго панталон, по този начин и за коктейлно мини.

Сандали за лов на риба

 Модните през последните сезони сандали за лов на риба няма да изгубят своята новост. Сред главните трендове са универсалните кожени модели в типичен цветове, двойки с солидни, обемни подметки и необикновени транспарантни и многоцветни силиконови разновидности.

Обичам сандалите за лов на риба и не преставам да ги нося на драго сърце с всичко – от панталони и дънкови макси поли до двуредни ленени костюми.

Слингбекове

 Стилни обувки с каишка на петата се трансфораха в нова класика. Те се избират от дами на друга възраст и се носят в бизнес комплекти, ежедневни комбинации и вечерни тоалети.

Сред настоящите модели на 2023 година са плътни матови, лакови и лъскави варианти, фон, ярки цветове и скотски щампи. За всеки ден изберете комфортни слингбекове с микротокчета, за специфичен мотив – с съвременен ток с необикновена форма.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР