Смятате ли, че Манчестър Юнайтед ще иска са направи Ливърпул

...
Смятате ли, че Манчестър Юнайтед ще иска са направи Ливърпул
Коментари Харесай

Шоу! Манчестър Юн прави Ливърпул шампион

Смятате ли, че Манчестър Юнайтед ще желае са направи Ливърпул първенец? Очевидно - да!

Тимът на Манчестър Юнайтед е измежду тези, които желаят да доиграят сезона в Английската Висша лига. „ Червените дяволи “ показаха своята поддръжка към управителните органи в британския футбол, които се пробват да измислят метод за довършването на Висшата лига и ФА Къп след прекосяването на пандемията от ковид.

Доиграването на срещите от шампионата, несъмнено, би означавало, че отборът на Ливърпул съвсем несъмнено ще завоюва първата си купа в Англия от 30 години насам, което едва ли е по усета на всички, които обичат Манчестър Юнайтед.

Въпреки това от „ Олд Трафорд “ обявиха, че поддържат решението на Висшата лига за доиграване на шампионата, даже и това да бъде пред празни трибуни. „ Клубът изцяло поддържа концепцията за дотъкмяване на Висшата лига, ФА Къп и шампионатите на УЕФА “ гласеше изказването от страна на Манчестър Юнайтед.

Английската футболна лига взе решение да анулира всички срещи от шампионата на Англия през средата на месец март. Футбол на Острова няма да се играе най-малко до 30-ти април.

Идния петък Асоциацията на професионалните футболисти ще се срещне управителни фигури от Висшата лига и Английската футболна лига, с цел да обсъдят финансовите усложнения, които спохождат отменянето на мачовете в професионалните лиги в Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР