Смятате ли, че да изглеждаш стилно в зряла възраст не

...
Смятате ли, че да изглеждаш стилно в зряла възраст не
Коментари Харесай

Модни панталони за жени над 50 години: 11 прости образи за всеки ден

Смятате ли, че да изглеждаш стилно в зрелост не е лесна задача? Ще ви убедим! След 50 години, животът е единствено стартира, и ловко селекциониран дрешник ще помогне на красива зряла дама освен да наподобява зашеметяваща, само че и да се усеща удобно, каквото и да прави.

В класическата версия, панталоните са направени от естествени материи, те са комфортни, практични, те не пречат на придвижването, а с помощта на меката материя те са приятни за тялото и не търкат кожата.

Модни дамски панталони

1. Белите панталони и леката летяща риза в пастелни цветове, са съвършено комбиниране за лятото. Първо, белият цвят ще помогне да се скрият минусите на фигурата, и второ, в леки панталони, направени от лек натурален материал, несъмнено няма да ти е топло, в летен ден.

И в случай че носите яке и аксесоари, ще получите изискан бизнес имидж, с палавост, още можете да добавена ослепителен шал.
Панталони с какво да се носят.

2. Лаконичните кафяви панталони са съвършено се съчетават със злато – златен колан, чанта, скъпа бижутерия.

 3. Стилни панталони, яке и елегантни сандали – типичен жанр е!

4. Панталони чинос и лека риза ще оказват помощ да изглеждате просто, само че прекрасен облик за всеки ден. И в случай че желаете да внесете малко жизнеспособност в всекидневието си, предлагаме ви още веднъж да обърнете внимание на ослепителен шал.

5. Простота и краткост – най-хубавите другари на дами над 50-годишна възраст. Белите панталони, дългата риза и леките маратонки ще ви оказват помощ да се чувствате удобно, свободни и свежи. И в случай че носите нежни обувки, ще получите изцяло друг облик – сантиментален. С този жанр можете да отидите, най-малко в магазина, най-малко за една сантиментална разходка по крайбрежието.

6. Такъв елементарен и предпазлив тип с бели панталони е добър както самичък по себе си, по този начин и с впечатляващи аксесоари. Перфектен костюм за летни разходки!

7. Яркият цвят ще допълня ежедневната палавост, а добре подбраните аксесоари ще ви създадат стилна кралица.

8. Какво ще кажете за сивите панталони и класическата бяла риза? Печеливш облик всеки ден за дами от всички възрасти.

9. Ярки или пастелни розови панталони в композиция с леки ризи и ловко подбрани аксесоари ще оказват помощ за основаването на удобен летен интервал.

  10. Панталони в жанр чинос от разнообразни нюанси на синьото са съвършено съчетани с съвсем всички неща в дамския дрешник, те наподобяват ужасно както с маратонки, по този начин и с обувки, само че най-важното е, че панталоните, направени от естествени материали, ще се трансфорат във вашето обичано облекло в жегата.

11. Още една ненадмината концепция по какъв начин да носите бели панталони през лятото! Ярък образец за това по какъв начин можете да превърнете едноцветен облик в нещо извънредно с аксесоари.

Чиносите – най-хубавите панталони за лятото! Ако сте дейна, целенасочена дама, която се стреми да наподобява стилно, само че най-важното, комфортен дрешник, е време да пазарувате…

Избирайки подобаващата дължина и жанр, елементарно можете да наблегнете достолепието на фигурата и да скриете минусите, а ловко подбраните аксесоари ще освежат строгия облик.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР