Смятате, че е невъзможно да тренирате, когато пътувате? Може да

...
Смятате, че е невъзможно да тренирате, когато пътувате? Може да
Коментари Харесай

Как да тренирате дори когато сте на път

Смятате, че е невероятно да упражнявате, когато пътувате? Може да ви е мъчно да се придържате към рутинните извършения, когато дневната ви стратегия се трансформира или когато нямате оборудването, което нормално употребявате. Каквато и да е повода, постоянно става по този начин, че стопираме с тренировките, написа profit.bg.

Вместо да си търсите опрощение обаче, гледайте на това като на съвършената опция да вдъхнете живот в рутината и да извършите нещо друго.

И това е забавно: Топ 7 на триковете за ускорение на метаболизма

Да бъдеш стеснен във времето, с което разполагаш, и да нямаш наличното съоръжение може да е хубаво нещо, принуждавайки те да бъдеш по-креативен с тренировките си.

Ето по какъв начин да се справите. Слагането на гиричките в куфара не е най-хубавата концепция, само че в случай че нямате визия дали вашият хотел има прилична зала за извършения, има някои други възможности:

Ластици . Те са чудесни спътници при пътешестване, тъй като с тях можете да упражнявате всеки мускул в тялото. На второ място, можете да ги сложете в куфара си, без да заемат доста място. Използвайте ги вкъщи, на работното място или в хотелската стая.



Въже за скачане. Скачането на въже е отлично упражнение за сърцето и в действителност ще ви помогне да изгорите калории. Ако не сте скачали на въже за известно време, започнете с няколко минути, до момента в който се възвърне дишането ви. Когато свикнете, скачайте за 10-30 минути, на шпации.

Плуване . Плуването е ужасно кардио упражнение и при него работи всеки мускул на тялото ви. Ако сте в хотел с басейн, направете няколко дължини или пробвайте да тичате в басейна.



Ако сте на плажа, имате повече благоприятни условия за извършения, до момента в който се забавлявате - сърфинг, каране на водни ски или ръб. Те са чудесни за изгаряне на калории и за интензивност.

Разходка и тичане. Нямате потребност от нищо друго, с изключение на от чифт обувки, с цел да извършите страхотна кардио подготовка и в случай че сте на плажа, ще има по-голям резултат, тъй като пясъкът има съпротивителна мощ.

Ходенето в мек пясък е доста по-трудно, в сравнение с ходенето по тротоара. Ако отивате на дълга разходка, вземете обувки, защото ходенето боси дълго време може да аргументи болежка в прасците.



Уреди . Много хотели разполагат с многофункционални уреди, с които да упражнявате всички елементи на тялото ви. Фокусирайте се върху работата на огромните мускули (напр. гърдите, гърба и краката) за къси, ефикасни тренировки. В множеството фитнес зали може да намерите и бягащи пътеки, колела и степери.

Ето една подготовка, която можете да извършите в множеството хотелски фитнес центрове:

5 минути – Загряване с вървене на бягаща пътечка

1 минута - Направете колкото се може повече лицеви опори

1 минута – Клякания с тежести

1 минута – Кардио на апарат по желание

1 минута – Полуклекове със междинни по тежести гири, редувайте двата крайници

1 минута – Силова подготовка на апарат – за бицепс и трицепс

1 минута - Кардио на апарат по желание

1 минута - Правете колкото се може повече извършения за трицепси

1 минута - Направете колкото се може повече лицеви опори

1 минута - Кардио на апарат по желание

1 минута – Разтегнете и починете с постепенно вървене

Ако вашите проекти за пътешестване включват голям брой градове, летища, хотели, въпреки всичко има някои способи да извършите малко извършения. Вашето тяло ще ви благодари, откакто сте седнали в аероплан толкоз дълго време.

На летището

Ако имате време сред полетите, вместо да седите, ходете. Използвайте времето, с цел да обикаляте, вървете с изправен тил. Не използвайте ескалаторите, а стълбите. Ако имате багаж, използвайте го като тежест.

В самолета

Има ли нещо по-неудобно от седалките на самолета? Ставайте на всеки половин час и се разхождайте. На седалката стегнете глутеуса и отпуснете, направете няколко серии. Докато седите, вдигнете ръцете и издърпайте нагоре, с цел да разтегнете.

Хотелите

Много от хотелите разполагат със стаи за извършения, само че в случай че нямат, може да оферират опция за спорт в локална фитнес зала. Попитайте мениджъра на хотела за фитнес или за непосредствен парк, в който може да потичате.

Хранене

Пътуването може да се трансформира в капан за здравословно хранене. От съмнителната храна на самолета до фаст фууд и сладкиши на летището (пица, бургери, картофи и т.н.) е елементарно да се отклоним от правия път.

След това се изкушаваме и от новите заведения за хранене, които оферират разнообразна храна. Затова си носете дребни, пакетирани закуски за самолета (плодове, гранола питейни заведения и т.н.) и когато се храните, пробвайте се да извършите най-малко един здравословен избор.

Каквато и да вашата дестинация, малко авансово обмисляне може да подсигурява, че ще останете в крайник с вашата подготвителна стратегия. Бъдете дейни и се забавлявайте.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР