Смятате, че британската актриса и супермодел Кара Делевин е палава?

...
Смятате, че британската актриса и супермодел Кара Делевин е палава?
Коментари Харесай

Фотоистория: Кара Делевин и нейната развратна баба, която била любовница и на Чърчил, и на сина му

Смятате, че английската актриса и супермодел Кара Делевин е палава? Как ли пък не! Тя отстъпва доста на своята доведена баба Дорис, която е съумяла да съблазни Уинстън Чърчил и неговия наследник, а също по този начин обичала да шокира понякога висшето общество. Нека да разгледаме фотосите на светската флиртаджийка от началото на предишния век и внучката й и да съпоставим коя от двете би шокирала повече обществеността.

Кара Делевин е известна с бурния си персонален живот, само че изобщо не може да се съпостави с баба си.



Независимо от брака си с Виконт Каслрос, Дорис Делевин получавала доста пари и дарове и от други мъже, спала с двамата Чърчил – бащата Уинстън и синът Рандълф.



Непубликувана до момента фотография на Дорис, направена от любовника й Сесил Битон във Венеция през 1932 година Малко по-късно тя има разказ и с американката Марго Хофман.



Снимка на Кара, направена на остров Бали. На нея тя доста наподобява на фотографията на баба си. Освен това актрисата също признава за връзки с дами и към този момент е имала връзка с американската певица Ени Кларк.



Виконт Каслрос и Дорис в Южна Франция през 1932 година Възможно е това да е последния път, когато двамата са могли да прекарат време дружно, без да се изпокарат.



Трите внучки на Дорис (от ляво на дясно): Попи, Кара и Хлое Делевин.



Разочарована от брака си Дорис желала бракоразвод с Каслрос, уверена в това, че даже и да не се омъжи повторно, няма да остане без пари.



Виконт Каслрос подлагал на критика метода на живот на жена си и я упреквал в изневери. Бракоразводния развой минал с искания на двете страни до този миг, в който Дорис не се срещнала с Уинстън Чърчил.



Още на 21 години Дорис имала известност на съблазнителка. След романа си с Чърчил, който отхвърля да е имал връзка с нея, тя се трансферира на сина му Рандолф. За самата Дорис сексът в никакъв случай не е бил нещо неразрешено, а единствено метод да реализира това, което желае.



След няколко бурни романа, Дорис се среща на световна вечеринка с фотографа Сесил Битон. Самият той бил и с хомосексуални пристрастености и по тази причина не се решавал да направи първата крачка. Дорис не повярвала на половата му ориентировка и решила да оправи обстановката.



Слуховете за романа й фотографа обиколили висшето общество на Лондон и достигнали до ушите на мъжа й. Той не повярвал на тях, само че когато видял двойката в един от ресторанта, споделил: „ Никога не бих повярвал, че Дорис е лесбийка!” Независимо от всичко употребявал името на Бътън, с цел да получи бракоразвод от Дорис. След развода си с него тя стартира връзка с Марго Хофман (на фотографията вдясно) и се мести в Ню Йорк.



В Америка Дорис продала скъпоценностите си, картините и се върнала в Англия безусловно безпарична. Тя умира в една от болницитена Падингтън през 1942 година на възраст 42 години.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР