Смятаният за сигурен нов в Ботев (Пловдив) конгоански защитник Клевид

...
Смятаният за сигурен нов в Ботев (Пловдив) конгоански защитник Клевид
Коментари Харесай

Спряган за Ботев: Не, нямам намерение да пътувам България в скоро време

Смятаният за сигурен нов в Ботев (Пловдив) конгоански бранител Клевид Дикамона опроверга информацията, че ще подпише контракт с " канарчетата ". Пред " Марица " той разкри, че е имало оферта към него, само че разминавания в изискванията на договора са възпрели прехвърлянето.

- Здравей Клевид, на път за България ли те сварваме?

- Здравейте. България? Не, нямам желание да пътувам за там в скоро време.

- В Пловдив интензивно се твърди, че си приел изискванията на Ботев Пловдив и на следващия ден (б.р. днес) би трябвало да си на тренировката на тима.

- Няма такова нещо. Нямам платен или запазен билет за Пловдив. Истината е, че посредством моят юрист и управител получиха една оферта от отбора на Ботев. Не съм приемал нищо и няма по какъв начин да я приема в този тип.

- За разминаване във финансовата част ли става въпрос?

- Не, с парите всичко е тъкмо. Разминаванията са от друго естество. Като условия, дълготрайност на договора.

- Приятел сте с Фериборе Доре. Двамата сте с конгоански корени. Питали ли сте го за изискванията в Ботев, за това какъв тим е?

- Не, не съм разговарял с него. Казвам ви, не съм получавал втора оферта от Ботев. Ако получа и нещата ме устройват, ще беседвам първо със фамилията си. След това ще звънна и на Фериборе да разуча за какъв клуб става въпрос. Затова ви и споделям. В момента съм си в Париж и нямам запазен билет за полет за България ", сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР