Смятаният за нов собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич има

...
Смятаният за нов собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич има
Коментари Харесай

Антон Зингаревич - от Висшата лига, през връзки с мафията и укриване в САЩ, до Коматево

Смятаният за нов притежател на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич има забавно минало. Семейството на руснака е измежду най-богатите в Русия, а той е попадал под ударите на закона и даже се е укривал в Съединени американски щати.

Антон Зингаревич е роден на 17 март 1982 година в Санкт Петербург, само че животът му минава надалеч от родината. Той приключва " Предприемачество " в Лондон, където и живее до през днешния ден.
 Семейството на Зингаревич е измежду стоте най-богати на Русия
Семейството на Зингаревич е измежду стоте най-богати на Русия

Борис Зингаревич има 1 милиард $

През 2012 година стартира футболната му случка като закупува небезизвестният тим на Рединг . Със Зингаревич като притежател, " кралските жители " печелят промоция във Висшата лига, само че единствено сезон по-късно изпадат. През 2014 година, младият предприемач продава пакета си акции и се сбогува с Рединг.

По-късно той закупува датския Фремад Амагер . Към момента тимът е в средата на таблицата на Първа дивизия.
 Снимка 507878
Официалният бизнес на Антон Зингаревич е обвързван с енергетиката. Той обаче дълго време е имал съществени проблеми с правораздаването.

38-годишният руснак е бил разследван за заграбване на 2,5 милиона рубли и образуване на незаконна група , оповестява БТВ. Разследването е възобновено преди година, а Зингаревич известно време се е укривал в Съединени американски щати , защото страната няма контракт с Русия за екстрадиция.
 Снимка 510527
Испанската медия " Vozpopuli " пък разкрива, че Зингаревич се е срещал с съветски мафиоти в Марбея . Медията твърди, че на 8 март 2018 година, той е бил засечен с един от най-влиятелните извършители на закона в международен мащаб - Василий Христофоров.

Със противоречиво минало, Антон Зингаревич насочва обещания за ярко бъдеще на Ботев (Пловдив). Дали той ще извърши упоритостите си в Коматево, следва да разберем напълно скоро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР